• +36 1-789-1693
  • eszter1@gmail.hu
  • Hét - Pén: 9:00 - 17:00

ARANYBECSÜS

ÉRTÉKBECSLÉS, ADÁS-VÉTEL

Arany és Ezüst Vétel

14K - 24K

FAZON ARANY

7.000 Ft/g - 18.000 Ft/g

TÖRT ARANY

6.000 Ft/g - 15.000 Ft/g

BRILLES ARANY

BRILLES ÉKSZEREK

100.000 Ft-tól
5 millió Ft-ig

FOGARANY

FOGGAL EGYÜTT

8.000 Ft/g - 15.000 Ft/g

HIBÁTLAN

10.000 Ft/g - 17.000 Ft/g

EZÜST

FAZON EZÜST

300 Ft/g - 1.000 Ft/g

TÖRT EZÜST

200 Ft/g - 850 Ft/g

ARANY-EZÜST VÉTEL

Ne adja el ékszereit tört arany árban, mert mi fazonaranyként magasabb áron megvásároljuk öntöl, továbbá üzletünk világpiaci ár fölött vásárolunk tört aranyat, befektetési érmét, fogaranyat, illetve bármilyen aranyat, karátszámtól és mennyiségtöl függetlenül budapesten és vidéken is. A kiszállás díjtalan.

Minden esetben azonnal, készpénzben fizetünk tisztelt ügyfeleinknek!

FOGARANY VÁSÁRLÁS

Fogaranyat foggal és fog nélkül, kitisztított, illetve nem kitisztított állapotban is átveszünk. Budapesti üzletünkben, illetve helyszíni kiszállás esetén is kiemelt áron felvásárlunk.
Fogaranyért: 8.000-17.000ft között kiemelt árat fizetünk! De egyedi megegyezés is lehetséges! Nagy tisztaság esetén kiemelt készpénz!

Ne várjon tovább! Fogarany felvásárlás budapesten és vidéken a legjobb áron!

EZÜST VÁSÁRLÁS

Ne adja el ezüst tárgyát tört ezüst árban, mert mi fazonezüstként magasabb áron megvásároljuk öntől, továbbá üzletünk világpiaci ár fölött vásárol tört ezüstöt.

Minden esetben azonnal, készpénzben fizetünk tisztelt ügyfeleinknek!

ARANY FELVÁSÁRLÁS:
HA ELADNÁ RÉGI ÉKSZEREIT

Rengeteg ékszere van, melyek már csak a polcon porosodnak, mert divatja múltak, megunta őket? Vagy örökölt régi ékszereket? Hozz el hozzánk, az arany felvásárlással csak jól járhat!

Sajnos bárkivel előfordulhat olyan, hogy hirtelen készpénzre van szüksége. Ilyenkor latba vesszük a lehetőségeket, számolgatunk. Vegyük fel opcióként az arany felvásárlást is! Egy-egy ékszer sokszor évekig csak a szekrényben lapul, esetleg már rég el is felejtettük, az is lehet, hogy sosem tetszett igazán. Miért ne tennénk ezeket pénzzé? A banki hitelfelvétel mindig kockázatos, ismerőstől meg nem mindig tudunk, vagy szeretnénk kölcsönkérni. Az arany felvásárlással gyorsan juthatunk készpénzhez, bármiféle kockázat nélkül, és akár azonnal be is fektethetjük, vagy elkölthetjük a kapott összeget.

Eladna néhány régi ékszert? Számíthat ránk arany felvásárlásban! Kérje bátran ajánlatunkat még ma, kollégáink várják jelentkezését, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

ÁLLANDÓ szolgáltatásaink

INGYENES tanácsadás

Ügyfeleinknek telefonon és személyesen INGYENESEN segítünk eldönteni, hogy mit kezdjen értékével. Tanácsot adunk, tájékoztatjuk lehetőségeiről.

INGYENES helyszíni kiszállás

INGYENES kiszállunk Magyarország egész területén és akár a környező országokba is, hogy a helyszínen felértékelhessük ügyfeleink értékeit.

INGYENES helyszíni felmérés

A helyszínen INYENESEN felmérjük ügyfeleink értékeit és tájékoztatjuk, hogy milyen lehetőségei vannak annak értékesítésére.

HÉTVÉGÉN is állunk rendelkezésére

HÉTVÉGÉN is várjuk hívását és akár hétvégén kiszállunk helyszínre.

AZONNALI készpénzes fizetés

Ha kölcsönösen megállapodunk, akkor a helyszínen AZONNAL készpénzben fizetjük ki ügyfeleinknek a megállapított vételárat.

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. A böngészéssel elfogadja ezt.